Spontaan en kleurrijk of rustig en zwart/wit, maar altijd puur. Wat mij betreft is een goede trouwreportage niet zomaar een verzameling van losse foto’s is, maar een compleet en mooi weergegeven fotografisch verslag van jullie bruiloft. Van begin tot eind. Jullie trouwdag in beeld. 
Voor de bruiloft | Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jullie trouwdag, jullie wensen en maken we natuurlijk kennis. Ik wil alles van jullie weten om een compleet beeld te krijgen voor DE dag. Tot aan de bruiloft houden we contact en twee weken voor bruiloft nemen we de definitieve planning door en bezoek ik de trouwlocatie(s).
Op de bruiloft | Tijdens het maken van de trouwreportage probeer ik zo min mogelijk 'aanwezig' te zijn waardoor jullie en jullie familie/vrienden nauwelijks merken dat ze gefotografeerd worden. Naast het bruidspaar besteed ik veel aandacht aan de gasten en de locatie(s), met oog voor detail. Ik maak het liefst natuurlijke foto’s, zonder al te veel geposeer en geflits. 
Na de bruiloft | Gaan jullie misschien wel lekker op huwelijksreis en nagenieten van een fantastische dag. Na ongeveer 3 weken ontvangen jullie een usb met alle hoge resolutie foto’s (in kleur en zwart/wit) en een fotoboek als herinnering met de mooiste foto's van jullie trouwdag. 
Over mij | Ik ben Inge, getrouwd met Dieter en moeder van drie heerlijke dochters. Geboren en getogen in Groningen, inmiddels wonend in Haren. Na mijn studies Commerciële Economie (Bachelor) en Economie (Master) heb ik een aantal jaar in de reclamebranche gewerkt. Daar (en tijdens de vele mooie reizen met Dieter) is mijn passie voor fotografie ontstaan. Ruim 8 jaar geleden besloten om ontslag te nemen en te doen waar ik blij van wordt. Fotograferen en dan met name trouwreportages. Inmiddels heel wat bruiloften vast mogen leggen en elke keer is het een feest. Ik sta voor persoonlijk contact, kleurrijke fotografie en pure bruidsreportages. Naast trouwreportages maak ik graag familiefoto's, kinderportretten en zwangerschapsfoto's. 
Willen jullie meer weten over de mogelijkheden, de beschikbaarheid van jullie trouwdatum of tips/ideeën voor jullie trouwdag, bel (06-15109417) of mail (inge@fotograafsma.nl) gerust.
 
Back to Top